Sanació de l’Úter i Llinatge Femení

Allibero el dolor i la por de l’úter i em conencto amb el meu Poder Creatiu.
Honro el meu llinatge i agafo la seva força per viure en plenitud la meva Vida. 

Arrel de veure en els Cursos d’Aromateràpia PsicoEmocional i Energètica, tota la càrrega que portem de les nostres avantpassades, he decidit organitzar aquest taller específic per sanar i honrar el nostre llinatge femení.

En aquest taller colabora la Rosa Maria Hernandez que és Consteladora Familiar entre altres.

Dins de la nostra matriu sagrada es troba tot el nostre potencial de creativitat, sexualitat i sensualitat, espiritualitat i la nostra connexió amb el SAGRAT FEMENÍ.

Per a que la dona pugui accedir a l’energia del cor, ha de curar el seu ventre, curar la ferida ancestral del femení.

 
 

Quina és la Dinàmica d’aquest taller?

Després de donar la Benvinguda i presentar-nos farem una petita meditació per connectar-nos amb els olis essencials, ja que és de vital importància pel treball que farem.

Els olis essencials tenen la seva pròpia freqüència vibratòria i propietats energètiques. Actuen de missatgers i de portadors d’informació sobre les cèl·lules.


A través del massatge energètic que us ensenyaré a fer i que estaré supervisant en tot moment alliberarem les memòries estancades a nivell celular.
Netejarem el melic i el cordó energètic per alliberar les memòries ancestrals i d’altres vides.

 

A través de la  Respiració Ovàrica, connectarem amb el nostre poder creatiu. És un procés de sensibilització, consciència, neteja, purificació energètica i de connexió amb el nostre poder creador.

Quan acabem la part de Sanació Energètica, Honrarem el nostre Llinatge Femení a través de les Constelacions Familiars, donant l’oportunitat a les ancestres a expressar-se, si hi ha algun tema pendent.

I agafant la seva força per viure la Vida amb plenitud.

Les Constel·lacions Familiars busquen el restabliment de “l’ordre de l’amor” en els sistemes humans. Van ser desenvolupades pel psicoterapeuta alemany Bert Hellinger en els anys 80, i s’apliquen a nivell individual o grupal.

Propers Tallers:

Diumenge 30 de Juny a Sant Fruitós de Bages

Diumenge 7 de Juliol a Lleida

Grup reduït de 6 dones.