Roser Tarafa

estiu 2018Sóc la Roser Tarafa, alumna de la vida.

El meu amor pels nens em va portar a estudiar el Tècnic Superior en Jardí d’Infància. Com que no m’agradava gens el sistema educatiu que hi ha, seguida vaig descartar estudiar la carrera d’educació infantil.

Vaig seguir amb l’Animació Turística on puc dir que vaig fer un gran procés personal gràcies l’equip docent del CETT, enfonsant grans murs que havia creat.

Van ser uns anys molt intensos però molt feliços, descobrint talents que no sabia que existien i viatjant i coneixent persones meravelloses d’altres països, enriquint a molts nivells.

Un cop vaig sentir deixar l’Animació i per problemes personals vaig descobrir el Reiki de la mà de Nora. El Reiki va ser la 1ª teràpia que vaig poder experimentar i la que m’ha ajudat a despertar.

Sense saber molt bé cap a on volia encaminar la meva vida, vaig decidir apuntar-me a un Curs d’Aromateràpia i un altre de Feng-Shui a ISMET.

Aviat em vaig adonar que tenia una gran connexió amb les plantes i vaig decidir continuar aprofundint. El setembre del mateix any començava el Graduat de Naturopatia a ISMET. Estic molt agraïda d’haver-me format allà de la mà de grans professionals i grans persones.

Ara tinc la gran sort d’haver tornat com a professora de Pla Terapèutic dels alumnes de 3r de Naturopatia. Em sento infinitament agraïda de poder formar part de la gran família que és ISMET.

A Ismet, em vaig seguir formant en Kinesiologia Aplicada, Global i Emocional, Cosmètica Natural, Reflexoteràpia, Tao del Canvi.

He seguit ampliant la meva formació: Aprofundint en Aromateràpia amb diverses persones, Sistema Omnia Reiki, Sanació Prànica, Kinegenealogia, Camí espiritual dels nadius americans (Lakota) etc ….

I espero seguir aprenent i evolucionant.


El meu eina principal a consulta és la Kinesiologia emocional i transgeneracional, on a partir d’aquí aplico la resta de tècniques de sanació que he après.

El 90% dels casos un problema físic té un origen emocional.

Acompanyo a la persona a desbloquejar els problemes emocionals que han causat el problema, alhora que faig el suport des del cos físic, recomanant els complements nutricionals, dieta, etc que necessita per al problema concret.

La meva passió per l’Aromateràpia m’ha portat a crear cursos d’especialització dins d’aquest àmbit: Acompanyament d’Ànimes (al final de la Vida), aromateràpia en els Processos de Dol, Gestió de l’Estrès amb Aromateràpia i tècniques d’Alliberament Emocional i Aromateràpia Subtil i Emocional per Terapeutes.

La meva experiència personal en el desbloqueig de l’abundància i prosperitat, m’ha portat a desenvolupar un protocol específic de Kinesiologia per treballar creences limitants heretades sobre l’abundància, la prosperitat i l’èxit. Bloquejos en el transgeneracional i d’altres vides que no et permet sentir-te mereixedor d’una vida fàcil i pròspera. potenciar la autoestima per aconseguir el que desitges i veure com influeixen les lleis universals en la materialització dels desitjos personals.

També realitzo Acompanyaments al final de la Vida i sessions de sanació energètica on combino diferents tècniques.