Cosmètica Natural

Tallers i Cursos ofertats a la Comarca d’Osona:


Tallers Monogràfics de 2h de duració:

  • La Higiene Buco-dental i Axilar: Elaboració de pastes de dents i desodorants naturals.
  • Gels de Bany amb Tensioactius Eco-Naturals i Biodegradables.
  • Productes Anticelulítics i Circulatoris.
  • Aftersuns naturals.
  • Mascaretes i peelings facials.

Curs Complert de Cosmètica Natural Facial i Corporal:

Et proposo un Curs Completíssim de Cosmètica Natural Facial i Corporal de 8h30 de duració, on aprendràs a crear els teus productes 100% personalitzats.

No hi ha millor cosmètica com la que pot crear una mateixa amb les seves pròpies mans, sabent en tot moment quins ingredients utilitzar i com combinar-los entre sí, aconseguint sinergies magnífiques per la cura de la teva pell.

A través del testatge amb kinesiologia i/o el pèndol, aprendràs a escollir quins són els millors ingredients i matèries primeres per cada moment i producte, composant articles únics per a tu i els teus éssers estimats.

 

Matí de 9h30 a 14h: Cosmètica Natural Facial:

Tipologies Cutànies i matèries primeres per a cada tipus pell. Mascaretes i Peelings Contorn d’ulls i bosses dels ulls. Tònics i Netejadores Facials. Aftershaves Cremes i Sèrums Facials. Bàlsams Labials

 

Tarda de 16h a 20h: Cosmètica Natural Corporal:
Cremes Corporals i de Mans. Ungüents. Productes Reafirmants. Productes Anticelulítics i Circulatoris. Desodorants i Pastes de Dents. Productes per la Higiene dels peus. Sals de Bany.

Hi ha possibilitat de realitzar les dos parts del curs o bé només una.

 

 

Cursos a mida:


 

Si vols aprendre a fer els teus propis cosmètics de qualitat i no et van ben les dates dels tallers, escriu-me i organitzarem un  a mida.